Kehra ja Viljandi teenisid turniiritabelisse võidulisa

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra meeskond
Kehra meeskond Foto: Marko Saarm

Eesti käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri viimase vooru kahes esimeses kohtumises saatis edu kodus mänginud HC Kehra/Horizon/Pulp&Paperi ja Viljandi HC meeskonda. 

Kehralased alistasid SK Tapa 36:18 (15:12). Võitjate resultatiivseimad olid Dmõtro Jankovski 6 ning Uku-Tanel Laast, Kaupo Liiva ja Kaimar Lees 5 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Gert Trofimov 6 ja Martin Adamson 5 väravaga. 

«Esimesel poolajal jõudis Tapa mängida ja nende visked oli täpsed, kuid kui pärast vaheaega tempo peale panime, siis nad väsisid,» sõnas Kehra peatreener Indrek Lillsoo. «Proovisime aktiivset 5-1 kaitset, millega euromängudes Portugalis hätta jäime. Tapa vastu asjad toimisid, lisaks oli meil tasemel väravavahitöö, mille pealt teenisime kiirrünnakuid.»

«Esimesel poolajal saime Kehra teise koosseisu vastu mängitud küll ning paremate otsuste puhul võinuksime vaheajale eduseisus minna,» rääkis Tapa juhendaja Elmu Koppelmann. «Seejärel kehralased aga teravdasid kaitset ning jäime nende põhimeeste vastu hätta. Meie näitasime võitlusvaimu, kuid sain aru, mille arvelt nad Portugalis suurelt kaotasid.» 

Viljandi võttis Audentes SK üle 32:13 (11:7) võidu. Kristo Voika tõi võitjatele 9 ja Ott Varik 6 punkti. Martin Grištsuk ja Marten Mitt tõid kaotajatele parimatena 3 väravat. «Ei tea, kas raske treeningperioodi või vastase alahindamise tõttu jäime avapoolajal hätta 1-1 olukordades ning tegime palju pallikaotuseid,» lausus Viljandi peatreener Marko Koks. «Teisel poolajal meie realiseerimine paranes ja vastane väsis. Seekord jäin rahule hoolealuste kaitsemänguga.» 

«Tegime hea esimese poolaja, nagu ka kahes eelmises voorus. Siiski on meil olnud lühike pink ja kui vastane tempot tõstab, siis laguneme,» rääkis Audentese juhendaja Martin Noodla. «Esimesel poolajal pidasime režiimist kinni, ent seejärel ei suutnud me väheste kogemuste ja oskuste tõttu individuaalseid olukordi lahendada.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles