Nõmme Kalju võistkond tahab Itaalias ajalugu teha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall.
Rannajalgpall. Foto: Ants Liigus

Euro Winners Cup 2016 ehk rannajalgpalli klubide meistrite karikas toimub 23.-29. mail Catanias. Uuendusena osalevad seekord ka naiste tiimid, kuhu on Eestit esindama kutsutud Nõmme Kalju naiskond, vahendas klubi koduleht.

«Sellisest uskumatust võimalusest kuuldes olid tüdrukud väga rõõmsad, sellise kogemuse saamine on tüdrukutele üheks suureks unistuseks!» sõnas Kalju naiskonna peatreener Fredo Getulio Aurelio, lisades: «Nüüd on meil  vaja leida sponsoreid, et koguda turniiril osalemiseks vajaminev raha, mis kataks kulud. Ma ei tea veel, kuidas, aga me leiame viisi seal turniiril osalemiseks – läheme sinna kasvõi ujudes!»

Aga miks just Kalju naiskond? Eesti rannajalgpalli eestvedaja Kari-Andri Kask selgitas valikut järgmiselt: «Sellisest ajaloolisest võimalusest kuuldes teadsin kohe, et kui keegi sellega hakkama saab, siis on see Getulio. Tal on palju jalgpallialaseid kogemusi, oli aastal 2007 Eesti meestekoondise peatreener ning sellest ajast on ta ka naistega tegelenud. Eestis on ta tema ja Nõmme Kalju naiskond üks väheseid, kes rannajalgpalliga tegeleb, treenides kogu suve läbi korra nädalas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles