Eesti korvpallinaiskond kohtub EM-valikturniiril Hollandiga

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annika Köster (vasakult viies) tegi Soome liigas kaksikduubli.
Annika Köster (vasakult viies) tegi Soome liigas kaksikduubli. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallinaiskond kohtub homme 2017. aasta Euroopa meistrivõistluste valikturniiril Hollandiga, kellel on kahest mängust kirjas üks võit.

Eesti alustas kvalifikatsiooniturniiri kaotusega, tunnistades võõrsil Prantsusmaa 69:41 paremust ning kodus kaotati ka Horvaatiale 55:67. Hollandi naiskond võitis kvalifikatsiooniturniiri avamängus Horvaatiat 76:67 ning kaotas seejärel kodus Prantsusmaale 52:76.

Pärast neljapäevast sõprusmängu Soomega (57:67) tõi peatreener Jaanus Levkoi esile «soojendusmängu» kasulikkuse ning kiitis naiste tahtmist ja suhtumist. Samas lisas peatreener, et rünnakul on veel palju üleliigset närveldamist.

Koondise peatreener Jaanus Levkoi sõnas Basket.ee vahendusel, et naiskond läheb Hollandi vastu samas koosseisus, millega võisteldi ka Soome vastu. «Valmistume, valmistume. Vigastusi ei ole hetkel,» sõnas Levkoi. «Videot Hollandi mängust vaatame täna õhtul.»

Kohtumine algab Audentese Spordihoones homme kell 17.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles