Jürgen Zopp kaotas Poolas maailma 330. reketile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: SCANPIX

Eesti meeste tennise esireket Jürgen Zopp (ATP 167) kaotas Poolas peetaval ATP Challenger sarja turniiri veerandfinaalis tšehh Jan Hernychile.

Veerandfinaalis oli Zoppi vastaseks maailma edetabelis 330. kohal olev Hernych, kes jõudis põhiturniirile läbi kvalifikatsiooni. Esimene sett kulges äärmiselt tasavägiselt ja võitja selgitamiseks läks vaja ka kiiret lõppmängu. Paraku võitis selle Hernych tulemusega 7:6(4), vahendab Tennis.ee.

Ka teine sett kulges väga pingeliselt. Seisul 4:4 õnnestus tšehhil lõpuks Zoppi servigeim võita ja oma pallingugeimiga lõpetas ta mängu ning pääses turniiri poolfinaali tulemusega 7:6(4), 6:4.

Eesti meeste esireketi vastaseks 85 000 eurose auhinnafondiga turniiri avaringis oli valgevenelane Egor Gerasimov (ATP 184). Esimese seti võitja selgitamiseks oli vaja ka kiiret lõppmängu – see jäi 7:3 eestlase kasuks. Teise seti võitis Gerasimov 6:4, kuid otsustav jäi 6:3 Zoppi kasuks.

Teel veerandfinaali sai Zopp jagu uzbekist Farrukh Dustovist (ATP 164). Ülitasavägises mängus võitis Zopp esimese seti kiires lõppmängus 7:6(3), 6:4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles