TLÜ/Kalev alistas lisaajal Rakvere Tarva

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist.
Kalle Klandorfi (keskel) seob tänaste TLÜ/Kalevi mängijatega pikk koostöö, mistõttu ei pea ta kuigi tõenäoliseks mängutulemustega manipuleerimist. Foto: Margus Ansu

Koduses korvpalli meistriliigas peeti täna kaks kohtumist. Tõeline põnevuslahing toimus TLÜ/Kalevi ja Rakvere Tarva vahel. 

Kodusaalis mänginud TLÜ/Kalev alistas põnevusmängus Rakvere Tarva 104:103. Võitjate parim oli koguni 39 punkti visanud Johnny Berhanemeskel, Janis Vahter lisas 20 silma. Just Berhanemeskeli kaks viimase sekundi vabaviset tõid võõrustajale võidu. Tarva parim oli 28 punktiga Brandis Raley-Ross, Reinis Strupovics lisas 16 silma. Turniiritabelis asub TLÜ/Kalev neljandal ja Tarvas viiendal kohal.

Teises kohtumises oli AVIS Raplas kodus üle Audentese SG/Noortekoondisest 94:76. Võitjate parim oli 20 punktiga Thomas Van Der Mars.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles