Saalijalgpalli karikavõistlustel selgusid finalistid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Saalijalgpalli karikavõistluste finaal toimub tänavu 6. märtsil kell 16:00 Kiili Spordihoones ning üleeile õhtul lunastas pääsme otsustavasse mängu esiliigas palliv Maccabi, kes alistas viimati Narva Spordikeskuses toimunud matšis suurepärase karikahooaja teinud Rahvaliiga meeskonna FC Eliferti.

Mängu alustas paremini Maccabi, kes läks kohtumist 4:1 juhtima, kuid poolajavileks suutis Elifert veel ühe värava tagasi lüüa. Seitse minutit enne lõppu viigistas Eliferti mängija Nikolai Kotljarov seisu 5:5-le, mis püsis tablool veel 40 sekundit enne mängu lõppu. Seejärel lõi Maccabi võiduvärava Sergei Balbutski, kaheksa sekundit enne lõpusireeni oli veel täpne Maksim Konovalov, ja nii võitis Maccabi seisuga 7:5, vahendas jalgpall.ee.

Karikafinaalis on Maccabi vastaseks Triobet saaliliiga meeskond Tallinna FC Cosmos, kes oli teisipäeval Mihhail Šrubkovski ning Ilja Krivošeini väravatest 2:0 üle Narva Unitedist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles