Eile suurelt kiiruselt kukkunud Vonn kerkis täna poodiumile, võit jäi Itaaliasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etapivõitja Nadia Fanchini (keskel), teise koha saanud Lindsey Vonn (paremal) ja kolmandana lõpetanud Daniela Merighetti (paremal).
Etapivõitja Nadia Fanchini (keskel), teise koha saanud Lindsey Vonn (paremal) ja kolmandana lõpetanud Daniela Merighetti (paremal). Foto: SCANPIX

Itaalias La Thuiles peetud mäesuusatamise MK-sarja naiste kiirlaskumise võitis kodupubliku rõõmuks Nadia Fanchini, edestades 0,14 sekundiga hooaja valitsejannat Lindsey Vonni.

Seejuures kukkus Vonn eile raskelt, kui tal tuli kiirusel 130 km/h suusk jalast. Õnneks ei saanud ameeriklanna tõsiselt vigastada ja oli täna taas stardis. Kolmanda koha sai ameeriklanna järel itaallanna Daniela Merighetti, kaotades Fanchinile 0,72 sekundiga.

Eile võidutsenud šveitslanna Lara Gut sai täna 11. koha ja seega kerkis Vonn temast MK-sarja üldarvestuses taas mööda, olles nüüd esikohal 1140 punktiga. Gut on kogunud 1097 punkti, kolmas on 878 punktiga sakslanna Viktoria Rebensburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles