Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola reetis enda hoolealused

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola (vasakul) ja Arturo Vidal.
Pep Guardiola (vasakul) ja Arturo Vidal. Foto: SCANPIX

Praeguseks on selge, et Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola lahkub hooaja lõppedes Münchenist ja siirdub Manchester City’sse. Nüüdseks on aga selgunud, et Bayerni mängumehed said sarnaselt tavainimstele muutusest teada meedia vahendusel.

Bayerni poolkaitsja Arturo Vidal avaldas, et Guardiola ei jaganud muudatuste kohta neile mingit informatsiooni ja mängijad said peatreeneri otsusest teada televisiooni vahendusel.

«See oli kummaline ning saime sellest teada alles televisiooni vahendusel,» tunnistas Vidal La Gazzetta dello Sportile. «Siiski saame endale taas suurepärase treeneri, kui ametisse asub Carlo Ancelotti. Nüüd tahame võita kõik võimalikud tiitlid, et Pep saaks õnnelikuna klubist lahkuda.»

Sel nädalal naaseb Vidal enda eelmisele koduareenile, kui Bayern kohtub homme Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus Torinos sealse Juventusega. «Naasen vastase, mitte vaenlasena. Ma ei tea, kuidas mind vastu võetakse, kuid loodan, et fännid ei vilista mulle,» tunnistas Vidal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles