MTV ootamatu käik ajas Soome vormelifännid marru (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlased peavad telerist Valtteri Bottase (esiplaanil) ja Kimi Räikköneni sõitude nägemise eest välja käima märksa rohkem raha kui mullu.
Soomlased peavad telerist Valtteri Bottase (esiplaanil) ja Kimi Räikköneni sõitude nägemise eest välja käima märksa rohkem raha kui mullu. Foto: SCANPIX

Soome vormelihuvilised on maruvihased, kuna selgus, et MTV vahendusel tänavuse hooaja etappide nägemiseks tuleb maksta mullusest kordades kõrgemat hinda.

Eelmisel aastal oli MTV vahendusel võimalik vormelite kihutamist jälgida siis, kui osteti 99,95 eurot aastas maksnud kanalipakett. Tänavu tõstis MTV aga hinda ning nüüd peavad soomlased kaasmaalaste Kimi Räikköneni ja Valtteri Bottase ning teiste vormelitähtede nägemise eest välja käima 224,55 eurot.

Hinnatõus on fännid mõistagi vihale ajanud ja Iltalehti kommentaariumis avaldavad kümned vormelisõbrad pahaselt oma arvamust. Siinkohal valik kommentaare:

  • «Hullumeelne summa – inimlik oleks 50 euro kanti ulatuv hind.»
  • «Sellise summa käib välja ainult hull!»
  • «Nüüd mindi üle piiri. Vaatan küll vormel-1 hea meelega, aga sellist hinda see väärt ei ole.»
  • «Eelmisel aastal olin MTV rahulolev klient. Nüüd pole ma enam üldse nende klient.»
  • «Üliõpilane ei jõua ainuüksi vormeli eest üle 200 euro maksta, eriti kui pilti näeb ka internetist tasuta. Autospordihuvilisi kiusatakse nii päriselus kui ka televaatajatena.»

Samas leidus ka üksikuid, kes olid vastupidisel arvamusel. «Kes tahab vaadata, see maksab. Ega MTV ka teleõigusi tasuta saa, miks nad siis peaksid sõite tasuta näitama? Loodetavasti on valupiir õigesti välja arvutatud, et tulu oleks maksimaalne,» kirjutas üks arvaja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles