Rakvere Tarvas kaotas arbitraažikohtus Läti korvpallurile

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspars Cipruss (nr 17) viskel.
Kaspars Cipruss (nr 17) viskel. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Läti uudisteagentuur LETA teatas, et korvpallur Kaspars Cipruss võitis rahvusvahelise korvpalliliidu (FIBA) arbitraažikohtus Rakvere Tarvast, sest klubi rikkus pooltevahelist kokkulepet.

Ciprussi esindava agentuuri Prime-Athlete jurist Roberts Ginters ütles LETA-le, et Tarvas ja Cipruss lõpetasid 2014. aasta lõpuss lepingu pooltevahelisel kokkuleppel ja klubi pidi pallurile maksma kindla summa kompensatsiooni.

«Tarvas maksis Ciprussile välja vaid osa rahast ja pärast seda ei vastanud enam meiepoolsetele sõnumitele. Meil ei jäänud midagi muud üle, kui pöörduda arbitraažikohtusse, kus Kaspars võitis ja Tarvas peab nüüd kohustused täitma,» lausus Ginters. Agentuur ei saa veel kõnealust summat avaldada, sest arbitraažikohtu kodulehel pole otsust veel avaldatud.

Endine Läti koondislane Cipruss kuulus Tarva ridadesse esmalt hooajal 2011-2012 ja pärast seda 2014. aasta septembrist kuni detsembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles