Aura Veekeskus vahetas välja traagilised õnnetused põhjustanud stardipukkide plaadid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aura Veekeskus.
Aura Veekeskus. Foto: Kristjan Teedema

Mullu Aura ujulas kaks lootustandvat noorujujat sandistanud lisaplaadid on uuteks võistlusteks stardipukkidelt eemaldatud, kuid ka seda ei pea asjaosalised jätkusuutlikuks lahenduseks ning värsked platvormid on juba teel.

Aura Veekeskuse juhataja Kairit Matto selgitas, et veekeskus langetanud otsuse, et varasemalt kasutatud ujumisliidu stardiplatvorme enam ei pruugita, kirjutas Tartu Ekspress.

«Siinkohal saan jagada ka rõõmsat sõnumit, et juba lähiajal saab Aura kaheksa esimest võistlusstardiplatvormi,» märkis ta. «Kuna külastajate heaolu ja ohutus on meile kõige olulisem, otsustasime, vältimaks novembris juhtunu kordumist, tellida päris oma stardiplatvormid. Loodetavasti saavad need paika märtsikuus ning 9.-10. aprillini peetaval XI Tartu Kevade ujumisvõistlusel võivad sportlased juba uutelt platvormidelt vette hüpata,» lisas Matto.

Refereeritud artikli täisteksti loe Tartu Ekspressist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles