Eestlannad jätkavad Soomes põhitegijatena

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen
Kristiine Miilen Foto: Madis Luik

Esimest välishooaega mängiv Eesti võrkpalli noortekoondislane Kristiine Miilen hoiab kindlalt Rovaniemi Woman Volley naiskonna põhikoosseisu kohta, olles koduklubi suurim punktitooja. Põhjanaabrite liigas jätkab edukaid etteasteid ka Pieksämäki Volley temporündaja Eliise Hollas, kes sarnaselt Miilenile on koduklubi põhitegija.  

Turniiritabelis neljandal kohal paiknev Rovaniemi naiskond on 22 vooruga kogunud 41 punkti ja üheksandal tabelireal asetsev Pieksämäki Volley 23 mänguga 20 silma. Individuaalses arvestuses on Kristiine Miilen 317 punktiga liiga üheksas ja Eliise Hollas 193 punktiga 33. skooritegija, vahendas volley.ee.

«Kolmandal kohal oleval Kangasalal on kirjas 6 punkti rohkem, kuid meil on kaks mängu vähem peetud, seega ei ole eesmärk põhiturniir esikolmikus lõpetada veel kadunud. Järelejäänud mängudes tahaks võtta hooaja alguses saadud valusa kaotuse eest revanši (või kaks) HPK naiskonnalt,» vaatas eelseisvatele mängudele ette Miilen.  

Veerandfinaalid algavad 16. märtsil ja Rovaniemi esindus mängib suure tõenäosusega Pölkky Kuusamo või Orivesi Ponnistusega. «Mõlemad on võidetavad, aga samas väga ebamugavad vastased,» lisas eestlanna.

Üheksandal kohal olev Pieksämäki Volley ja Eliise Hollas peavad kaheksa parema hulka ehk veerandfinaali pääsemiseks viimaste voorudega mööduma LiigaPloki naiskonnast, kes on ühe enampeetud mängu juures kogunud kaks punkti rohkem. Püütav on ka seitsmendana 23 punkti saavutanud Aigor Kaibaldijuhitav LP Vampula.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles