Kalev teab, kuidas Rocki vastu mängida

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet (sinises) libiseb Rocki tsentrist Karolis Petrukonisest kergelt mööda.
Gregor Arbet (sinises) libiseb Rocki tsentrist Karolis Petrukonisest kergelt mööda. Foto: Kristjan Teedema

Koduses meistriliigas on Kalev/Cramo valitseva meistri Tartu Ülikool / Rocki senisel hooajal kindlalt paika pannud: eile saadi Tartus peetud kohtumises tulemusega 83:71 juba kolmas võit, ja kui karikafinaal juurde arvata, siis on Kalevi edu lausa 4:0. Kevadise finaali osas pole aga mõtet veel kuigi kõlavaid ennustusi teha.

Meie kahe hiiu põhiturniiri heitlused ei ole tavaliselt suurt midagi näidanud ja seni on mõlemaid meeskondi kimbutanud ka vigastusetont, lisaks on Kalev/Cramo välja vahetanud suure osa välismaalasi. Finaalis võidab see, kes on paremas vormis ja tiitlit rohkem ihkab. 2014. aastal oleks Rock põhiturniiri järel isegi favoriit olnud, aga kaod isikkoosseisus ja n-ö auku sattumine röövis lootuse isegi üks matšivõit saada.

2015. aastal oleks loogiline olnud Ühisliigas klubi läbi parima hooaja teinud Kalevi paremus, ent võistkonnasisene keemia loksus maikuus paigast ära, muidu kahvatult esinenud Rock sündis seevastu üsna müstilisel kombel ümber. Nüüd võivad kevadeks jõuvahekorrad uuesti muutuda, aga kui finaalseeria algaks nüüd, siis oleks Kalev loomulikult parem. Ja üsna veenvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles