Mait Patrail pikendas koduklubiga lepingut

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail Eesti koondise treeningul.
Mait Patrail Eesti koondise treeningul. Foto: Liis Treimann

Eesti käsipallikoondise ühe liidri Mait Patraili leivaisa TSV Hannover-Burgdorf teatas täna, et on eestlasega lepingut pikendanud.

Handball World kirjutas täna, et Patrail nõustus klubiga lepingut pikendama kuni 2018. aasta 30. juunini. «Suutsime Maidu tuleviku enda omaga siduda. Ta kannab meie tulevikukontseptsioonis keskset rolli,» rääkis meeskonna treener Jens Bürkle.

Mõni aeg tagasi õlavigastusega kimpus olnud Patraili tervis on Bürkle sõnul nüüd peaaegu korras ja see avaldab head efekti ka meeskonnale. «Maidu tervis läheb järjest paremaks. Ta saab nüüd peaaegu kõike kaasa teha 100%-liselt. See ei mõju hästi mitte ainult talle, vaid kogu meeskonnale,» rääkis Hannoveri peatreener.

Patrail ütles lepingupikenduse tagamaid kommenteerides, et on eluga klubis rahul ega leia, et peaks keskkonda muutma. «Kogu pakett sobib mulle siin ja seega pole põhjust klubist lahkuda,» selgitas Eesti rahvusmeeskonna mängumees.

«Tean, et kui minuga midagi juhtub, siis saan Hannoverile loota. Minu vigastuse ajal oli klubi alati mulle toeks ja hoolitses mu eest. See annab mulle langetatud otsuse suhtes väga hea tunde,» rääkis Patrail, kelle sõnul on ta eesmärgiks kerkida endisele tasemele. «Eesmärgiks on mängida sama hästi nagu enne vigastust. Tahan oma rütmi ja mänguoskuste endise taseme taastada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles