Video: Lowryta mänginud Raptors kaotas Pistonsile, Heat oli üle Knicksist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toronto Raptors pidi tunnistama Detroit Pistonsi paremust.
Toronto Raptors pidi tunnistama Detroit Pistonsi paremust. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jäi idakonverentsi teine meeskond Toronto Raptors 101:114 alla Detroit Pistonsil. Raptors andis sel hooajal esmakordselt puhkust Kyle Lowryle, kes viskas reedeses võidumängust konverentsi liidri Cleveland Cavaliersi vastu 43 punkti.

Viiemängulise kaotusteseeria järel nüüd neljanda järjestikuse võidu saanud Pistonsi parimaks kerkis 15 punkti visanud ja 18 lauapalli võtnud Andre Drummond. Reggie Jacksoni arvele jäi 19 punkti ja 8 korvisöötu, Kentavious Caldwell-Pope lisas 15 ning Tobias Harris ja Marcus Morris kumbki 14 punkti. Raptorsile tõi Terrence Ross 27 punkti, DeMar DeRozan viskas 20 punkti ja andis seitse korvisöötu.

Kaheksa mehega mänginud Miami Heat oli 98:81 üle New York Knicksist, Dwyane Wade'i arvele kanti 26 punkti, seitse lauapalli ja kuus korvisöötu. Hassan Whiteside lisas 16 punkti ja 11 lauapalli, päev varem Heatiga lepingu sõlminud Joe Johnson pääses kohe algkoosseisu ja viskas 12 punkti.

Knicksile tõi Carmelo Anthony 25 punkti, Robin Lopez viskas 14 punkti ja võttis 14 lauapalli. Väljakult 13 viskest vaid neli tabanud Kristaps Porzingise saldosse kanti seekord 9 punkti ja 8 lauapalli.

Taas on kaotustesoonele sattunud liiga kehvim võistkond Philadelphia 76ers, kes on võiduta juba kaheksa mängu järjest. Kogu hooaja peale 8 võidu kõrvale 51. kaotuse saanud Sixers jäi viimati 116:130 alla Orlando Magicule, võitjatele tõid nii Victor Oladipo kui ka Nikola Vucevic 28 punkti. Sixersi parim oli 26 punktiga Jahlil Okafor.

Teised tulemused:

Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 113:99

Atlanta Hawks Charlotte Hornets 87:76

Indiana Pacers - Portland Trail Blazers 102:111

Dallas Mavericks - Minnesota Timberwolves 128:101

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles