Kertu Klettenberg lõpetas Varssavi MK-etapi neljanda kohaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Klettenberg ja Ulrike R Tallinn Horse Show'l.
Kertu Klettenberg ja Ulrike R Tallinn Horse Show'l. Foto: Rein Leib

Poola pealinnas Varssavis toimunud takistussõidu Kesk-Euroopa liiga maailmakarika finaali viimasel päeval said Kertu Klettenberg ja Ulrike R MK-etapil kõrge neljanda koha. MK-etapi esikoht ja finaali võit läksid Poola ratsanikule Skrzyczynskile.

MK-etapi sõitu oli end üles andnud 38 võistluspaari, lisaks Kertu Klettenbergile ja Ulrikele eestlastest veel ka Urmas Raag Carlosel ja Gunnar Klettenberg Trafficul. Esimesena Eesti paaridest startisid 155 cm kõrguste takistustega rajale Raag ja Carlos, kes pidi leppima kokku 25 karistuspunktiga. Järgmisena eestlastest oli stardis Gunnar Klettenberg Trafficul, nende tulemuseks kokku 14 karistuspunkti. Eestlastest viimasena läksid rajale Kertu Klettenberg ja Ulrike R, kes tõid kastanid tulest välja ja sõitsid põhiparkuuri puhtalt, pääsedes nii ümberhüpetele. 

Ümberhüpetele suutis sõita end vaid neli ratsanikku. Kiireima ajaga võitis Varssavi MK-etapi poolakas Jaroslaw Skrzyczynski hobusel Crazy Quick, saavutades ühtlasi ka Kesk-Euroopa MK takistussõiduliiga finaali üldvõidu. Finaal koosnes kolmest osavõistlusest, kus esimesel päeval hüpati kõrgusel 145 cm (tabel C), teisel päeval 150 cm (ümberhüpetele) ja kolmandal päeval 155 cm (ümberhüpetele).

Kertu Klettenbergil õnnestus Varssavis võistluste avapäeval saavutada veel üks auhinnaline koht 140 cm kõrguses keskmise ringi sõidus, kui Toscanaga jõuti 18. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles