Kanepi ja Zopp loovutasid maailma edetabelis kohti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Värskes tennise maailma edetabelis püsib Anett Kontaveit jätkuvalt 91. kohal. Kohti pidid aga loovutama nii Kaia Kanepi kui ka Jürgen Zopp.

Kanepi langes kahe koha võrra, olles nüüd 144. tabelireal. Esikohta hoiab jätkuvalt ameeriklanna Serena Williams, kellele järgnevad sakslanna Angelique Kerber ja poolatar Agnieszka Radwanska. Viienda koha vahetas neljanda vastu hispaanlanna Garbine Muguruza, möödudes rumeenlannast Simona Halepist. 11. kohalt tõusis kuuendaks hispaanlanna Carla Suarez Navarro. Esikümnesse mahuvad veel Maria Šarapova, Belinda Bencic, Petra Kvitova ja Roberta Vinci.

Meeste maailma edetabelis langes Jürgen Zopp samuti kahe positsiooni võrra ja on nüüd 177. kohal. Tuhande parema hulgas on eestlastest veel Vladimir Ivanov (ATP 424.), Anton Pavlov (ATP 931.) ja Kenneth Raisma (ATP 959.). Esikümme on muutumatu, viie parema sekka kuuluvad serblane Novak Djokovic, šotlane Andy Murray, šveitslased Roger Federer ja Stanislas Wawrinka ning hispaanlane Rafael Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles