Tallinna pokkeriturniiri võitja teenis üle 50 000 euro

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Creutz.
Johan Creutz. Foto: OlyBet Kings of Tallinn

Eile lõppes Tallinnas regiooni suurim rahvusvaheline pokkerifestival OlyBet Kings of Tallinn, mille põhiturniiri võitis 245 mängija konkurentsis Rootsist pärit Johan Creutz, teenides esikoha eest kopsakad 52 200 eurot.

Viis päeva kestnud pokkeriturniiri auhinnafond oli 240 100 eurot ja sellel osalemise eest tuli mängijatel osalemistasuna maksta 1100 eurot. 9 edukama mängijaga finaalpäeva jõudsid ka kaks Eesti pokkeriproffi – Kristo Klaassen ja Markku Koplimaa. Eestlaste laeks jäid sel korral 6. ja 7. koht, mis tõid auhinnarahana sisse vastavalt 10 100 ja 8000 eurot.

Festivali suurima, 2200-eurose osalustasuga High Roller turniiri võitis Eestis elav vene mängija Aleksandr Djadjai, kes pääses võistlema vaid 165 eurot maksnud kvalifikatsiooniturniirilt. Kõigest pool aastat pokkeriga tegelenud noormees teenis 48 osalejaga turniiri võidu eest koguni 36 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles