Võrno: olen Mai Narva nime kuulnud, aga ei oska öelda, mis spordiala tegija ta on

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Erik Prozes

Eesti Olümpiakomitee presidendiks pürgiv Hannes Võrno käis täna hommikul külas ETV hommikusaates «Terevisioon», kus jäi hätta Urmas Vaino poolt esitatud küsimusega ja ei osanud saatejuhile vastata, et Mai Narva on noor ja andekas maletaja.

«Mai Narva. Olen seda nime kuulnud,» sõnas Võrno ERR Spordi vahendusel. Urmas Vaino aitas Võrno hädast välja ja ütles, et tegemist on tuntud maleperest pärit noore neiuga. «Ju on Carmen Kassi malemängu oskus mõjunud nii hästi, et kenad tütarlapsed ei pea seda kuivikute ja meeste alaks,» sõnas Võrno.

«Mai Narva malemängu juurde tulekul on ilmselt oma osa Carmen Kassi populaarsusel? Küsiks Hanneselt vastu. Milline osa oli Kiirel rätsepmeistriks saamisel Dolce&Cabbanal?» kirjutas samuti EOK presidendiks pürgiv Erki Nool oma Facebooki lehel. 

«Kui härra Võrno tõepoolest nii väitis, siis näitas ta ainult oma võhiklikkust. Maleliidu president oleks võinud olla Carmen Kassi asemel ka külmkapp, Mai Narva malearmastust ei oleks see mitte kuidagi mõjutanud,» vastas Jaak Uudmäe Erki Noole postitusele.

Main Narva on noor ja andekas maletaja, kes on pärit kuulsast maleperest. Mai Narva ema Regina Narva krooniti 2011. aastal Eesti meistriks.  Lisaks tegelevad malega ka isa Jaan Narva, õed Ann ja Triin, vend Mart, onu Igor Rõtov, vanavanemad Boriss Rõtov ja Merike Rõtova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles