Toetushäälte leidmisega kimpus Võrno võitleb konkurentide ja ajakirjandusega (4)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Sander Ilvest

Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendivalimised on saanud üles korralikud pöörded. Kõrvalseisjate jaoks on seni silmapaistvaim presidendikandidaat Hannes Võrno, kes ei kohku tagasi ka teravatest repliikidest ja süüdistustest konkurentide aadressil. Võrno püsib pildil veel paar nädalat, kuni 18. märtsil saab lõplikult selgeks, kes on suutnud koguda vähemalt 15 EOK liikme toetusallkirja. See on päriselt kandideerimise tingimus. 

Suure tõenäosusega Võrno, nagu ka Märt Sults, edasipääsejate hulka ei kuulu. Postimehele on räägitud, et tema taga pole seni ühtegi alaliitu. Küsimuse peale, kas ta toetajate hulk on tõesti null, vastas eilegi sarnaselt konkurentidega alaliitudest toetust otsinud Võrno, et ei lähe selliste spekulatsioonidega kaasa.

«Mul pole sellel teemal midagi jagada. Aga ma olen teiste kandidaatidega rääkinud ja tean, et hääli pole koos veel kellelgi. Aga see on nende endi asi,» lausus ta. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles