Norbert Hurt: oleme saanud minna oma töös süvitsi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt.
Norbert Hurt. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliiga hooaja lävepakul on liitujate-lahkujate nimekirju vaadates päevselge, et stabiilsuse seisukohast parimas seisus on tiitlikaitsja FC Flora. Peatreeneri Norbert Hurda sõnul on see andnud talle ja teistele treeneritele võimaluse oma mängu rahulikult lihvida.

Lisandunud on ründaja Hannes Anier, kes niigi juba sügisest saadik meeskonnaga koos treenis, põhimeestest lahkunud aga jalgpalliga vähemalt praeguseks lõpparve teinud Karl-Eerik Luigend, kes veetis niigi eelmise hooaja teise poole laenul Paides. «Alustame nullist, aga muidugi oleme teadlikud sellest, et enamik meeskonda on sama. Mehed teavad, mida teha, saame minna oma töös rohkem süvitsi,» lausus Flora peatreener Norbert Hurt.

«Elu on näidanud, et ega midagi pole paigas enne, kui mängud käima lähevad. Mõne meeskonna väljakutse on selles, kuidas saada uus tiim kiiresti mängima, meil aga see, kuidas tulla toime vaimsete teguritega, mis mängu mõjutavad,» viitas ta sellele, et enamik asjatundjaid nimetab hooaja eel Florat selgeks soosikuks. «Selge see, et mängijatega me räägime ja oleme kursis, kuidas nad ennast tunnevad. Peame olema teadlikud sellest, mis meid võib ees oodata, aga neid momente on meil olnud ka enne, kus oleme olnud tabelis eesotsas ja sealt allapoole kukkunud,» viitas Hurt mullusele hooajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles