Veidraimad seigad Eestis mänginud leegionäridega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo Senegalist pärit mängumees Bamba Fall tõi peatreener Alar Varrakule igasuguseid mänguväliseid probleeme.
Kalev/Cramo Senegalist pärit mängumees Bamba Fall tõi peatreener Alar Varrakule igasuguseid mänguväliseid probleeme. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Lõunasöögiks ainult tomatid, auto ärandamine ja trellide taha sattumine, prügi kogumine kortermaja rõdule – need seigad on seotud Eesti klubides mänginud leegionäridega. Meie korvpalli-, jalgpalli- ja võrkpalliklubide välismängijate värbamine on tihti loterii: raha on alati vähe ja nii tuleb riskida. Vahel läheb täkkesse ja klubisse saabub hea hinna ja kvaliteedi suhtega mängija, teinekord tekitab uue võistkonnaliikme tiimi sulandumine suuri probleeme ja vahel juhtub nendega halenaljakaid või isegi kriminaalseid seiku.

Postimees palus klubide treeneritel ja teistel mängijatega tegelevatel inimestel meenutada meeldejäävamaid juhtumisi.

Korvpallirahvas mäletab ilmselt lugu TLÜ/Kalevi meeskonna leegionäri Nick Covingtoniga, kes hooajal 2009/2010 meeskonna juurest lausa filmilikult põgenes. Talle kasutada antud sponsorkirjadega auto jättis mängumees Tallinna lennujaama ette, võtmed viskas auto alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles