Rakvere alistas kodusaalis ülipõnevas heitluses Selveri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi.
Rakvere Võrkpalliklubi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Võrkpalli Saja liiga veerandfinaalid on alanud tuliselt, sest sarnaselt Tartu ja Pärnu vastasseisule vajati ka Rakvere ja Tallinna Selveri heitluses võitja selgitamiseks otsustavat viiendat geimi. Kodupubliku rõõmuks pani Rakvere seal oma paremuse ülinapilt maksma ja võitis 16:14 ning kogu mängu 3:2 (-19, 22, 22, -17, 14).

Põhiturniiri seitsmenda kohaga lõpetanud Rakverele tõi Andris Õunpuu 17 punkti, nii Kevin Saar kui ka Tanel Uusküla lisasid 16 punkti. Kaupo Kivisild kogus 12 punkti. Selveri parim oli koguni 32 punktiga LIncoln Williams, Oliver Orava arvele jäi 14 punkti ja Martti Rosenblatt tõi 10 punkti.

Seeria võiduks ja poolfinaali pääsuks on vaja kahte võitu, teine kohtumine toimub 6. märtsil Audentese spordihoones. Teises Eesti klubide omavahelises mängus oli Pärnu Võrkpalliklubi võõrsil 3:2 üle Tartu Bigbankist, teine mäng peetakse 5. märtsil Pärnu kodusaalis. Biolars/Jelgava alistas võõrsil 3:1 (15, 24, -17, 16) Flamingo Volley-SM Taurase ja Robežsardze oli samuti võõrsil 3:0 (22, 21, 18) parem Ozolnieki Poliursist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles