Hammustaja Suarez võib pärast MMi taaskord Uruguayd esindada

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez pärast Giorgio Chiellini hammustamist.
Luis Suarez pärast Giorgio Chiellini hammustamist. Foto: SCANPIX

2014. aasta jalgpalli MMil alagrupimängus Itaalia koondise kaitsjat Giorgio Chiellinit hammustanud uruguailane Luis Suarez võib märtsi lõpus taas joosta Uruguay eest ametlikus kohtumises väljakule.

Suarez sai toonase väärteo eest üheksa mängu pikkuse keelu koondise esindamise osas ametlikes mängudes (valikmängud ja suurturniirid) ning nüüd on see lõpuks ära kantud. Uruguay tiimi peatreener Oscar Tabarez nimetas Suareze nende meeste sekka, kes kohtuvad 25. märtsil 2018. aasta MM valikmängus Brasiiliaga ja neli päeva hiljem Perruga, kirjutab Eurosport.

Uruguay jaoks on 2018. aasta MM-valiksari alanud edukalt ning nelja kohtumisega on kogutud üheksa punkti, mis annab neile tabelis Ecuadori järel teise koha.

Lõuna-Ameerika valiksarja tabeliseis nelja vooru järel: 1. Ecuador 12 punkti, 2. Uruguay 9, 3. Brasiilia 7, 4. Paraguay 7, 5. Tšiili 7, 6. Argentina 5, 7. Kolumbia 4, 8. Boliivia 3, 9. Peruu 3, 10. Venezuela 0.

Neli paremat pääsevad otse 2018. aasta MMile ning viienda koha saanud meeskond peab pidama play-off’i kohtumise Okeaania tsooni meeskonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles