Hüppetorni naasnud Kaarel Nurmsalu võitis kindlalt kuldmedali

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu Sotši olümpiamängudel
Kaarel Nurmsalu Sotši olümpiamängudel Foto: SCANPIX

Hooaja 2013/14 järel hüppesuusad nurka visanud ja tavatööle läinud Kaarel Nurmsalu asus täna taas võistlustulle, kui ta tuli starti Eesti meistrivõistlustel. Nurmsalu naasmine hüppetorni tõi talle kindla kuldmedali.

Nurmsalu tegi täna võrreldes konkurentidega võimsa esituse, kui ta hüppas avavoorus 99,5 ning teises 101 meetrit. Tehvandi hüppemäe rekordiks on 101,5 meetrit.

Hõbemedali võitis Eesti meistrivõistlustel sel hooajal ka MK-sarjas kaasa lööv Martti Nõmme, kes hüppas 94,0 ja 93,0 meetrit. Kolmandana kerkis poodiumile Kevin Maltsev.

Praeguseks 24-aastane Nurmsalu osales MK-sarjas aastatel 2011 kuni 2014. MK-sarjas on Nurmsalu parimaks tulemuseks 2014. aasta 9. märtsil Oslos saavutatud kuues koht. Tiitlivõistluse parimaks kohaks on Nurmsalul 23., sellel positsioonil lõpetas ta 2013. aasta Val di Fiemme MMil nii normaalmäe kui ka suure mäe hüpetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles