Rimo Hunt Levadia kaptenipaelast: tööd peab ikka tegema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt.
Rimo Hunt. Foto: Peeter Langovits

FC Levadiasse naasnud ja tänavu kaptenipaela kandev Rimo Hunt lausus pärast 0:0 viigiga lõppenud hooaja esimest liigamängu Floraga, et kaptenipaela kandmine tema mängu ei muuda. «Tööd peab ühtemoodi tegema, aga võib-olla on vastutus meeskonna ees natuke suurem,» lausus ta.

«Kindlasti rahul,» sõnas Hunt tulemuse kohta. «Esimene mäng ja eeldatavasti kõige tugevama vastasega, usun, et 0:0 on mõlemale hea algus. Parem kui kaotada! Vahepeal sai isegi pikali oldud ja tohterdatud saadud, eks oli mõlemal poole raskemaid ja kergemaid lööke. Võitluslik mäng mõlemalt poolt,» sõnas Hunt.

Kui peatreener Sergei Ratnikov lausus, et avamängust saadud punkt võttis meeskonnal pinged õlult, siis Hunt enne kohtumist üleliia suurt stressi ei tunnetanud. «Oleks kaotanud, oleks pinge suur. Ega ei ole väga suurt pinget peal olnud. Peale kahe olukorra, kus lasime Flora päris lihtsalt tulla üks-ühele – korra oli vist isegi täitsa tühi värav ees –, mängisime päris distsiplineeritult. Eesmärk taga nulli hoida sai täidetud. Küll aga jäi selle võrra ees jõudu vähemaks, eks peame analüüsima, mida järgmisel korral teisiti teha,» lausus Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles