Naiste jälitussõidu kuld Saksamaale, kodupubliku lemmik hävis viimases tiirus (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Laura Dahlmeier finišis.
Võidukas Laura Dahlmeier finišis. Foto: SCANPIX

Oslos peetaval laskesuusatamise MMil tõusis naiste jälitussõidus kolmandalt kohalt võitjaks sakslanna Laura Dahlmeier, kes läbis neli tiiru puhtalt.

Teise koha sai Itaalia esindaja Dorothea Wierer, kes kaotas Dahlmeierile 48,3 sekundiga. Kolmandaks tuli prantslanna Marie Dorin Habert (+57,3). Wierer alustas tänast võistlust viiendalt ja Dorin Habert teiselt kohalt.

Eile sprindi võitnud ja täna esikohalt startinud norralanna Tiril Eckhoff eksis viimases tiirus koguni neljal korral (nelja tiiru peale tegi Eckhoff täna 7 möödalasku) ja langes lõpuks 17. kohale. Kaotust võitjale kogunes norralannal 2.28,5.

Eestlannasid jälitussõitu ei pääsenud.

Naiste jälitussõit:

1. Laura Dahlmeier (Saksamaa) 30.49,2 (0)

2. Dorothea Wierer (Itaalia) +48,3 (2)

3. Marie Dorin Habert (Prantsusmaa) +57,3 (3)

4. Franziska Hildebrand (Saksamaa) +1.01,8 (1)

5. Olena Pidhrušna (Ukraina) +1.18,6 (1)

6. Franziska Preuss (Saksamaa) +1.19,0 (0)

7. Kaisa Mäkärainen (Soome) +1.40,0 (4)

8. Veronika Vitkova (Tšehhi) +1.42,5 (3)

Enne võistlust: Esikohalt läheb rajale laupäevase sprindi võitnud norralanna Tiril Eckhoff, keda asuvad jälitama prantslanna Marie Dorin Habert (+15 sekundit) ja sakslanna Laura Dahlmeier (+20). Ükski eestlanna jälitussõitu ei pääsenud. 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles