Jaanuari alguses toimub Balti jalgpallimeistrite turniir

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora mängijad saavad oskusi proovida teiste Baltikumi tippklubidega.
FC Flora mängijad saavad oskusi proovida teiste Baltikumi tippklubidega. Foto: Artur Sadovski

7.-9. jaanuarini peetakse Riia Olümpiakeskuse hallis Balti jalgpallimeistrite turniir, kus esikoha nimel võitlevad Tallinna FC Flora, Riia FC Skonto ja Panevežyse FK Ekranas.

Turniiri avamäng toimub 7. jaanuaril kell 17:45 Skonto ja Ekranase vahel. Eesti valitsev meister Flora kohtub 8. jaanuaril kell 13:15 Ekranasega ja 9. jaanuaril kell 13:30 Skontoga.

Juhendi järgi saab iga võistkond kasutada 18 mängijat, lubatud on 7 vahetust. Viigilise normaalaja järel jätkub kohtumine penaltiseeriaga, kus mõlemast võistkonnast lööb esmalt kolm pallurit. Normaalajal teenitud võit toob tabelisse 3 punkti, penaltiseeria järel saadud võit 2 punkti ja kaotatud penaltiseeria 1 punkti. Võrdse punktide arvu korral selgitab võitja esmalt omavahelise mängu tulemus, seejärel arvestatakse väravate vahet ja kõige lõpuks löödud väravate arvu.

Balti meistrite turniiri on peetud ka varem - 2006. aasta augustis kohtusid Liepajas omavahel FC TVMK, Liepaja Metalurgs ja FK Ekranas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles