Korvpalliliidu juhatus noomis mängijaid, Levkoi jätkab peatreenerina

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste korvpallikoondise peatreener Jaanus Levkoi (vasakul) ja senine abitreener Heino Rebane.
Naiste korvpallikoondise peatreener Jaanus Levkoi (vasakul) ja senine abitreener Heino Rebane. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eesti Korvpalliliidu juhatuse tänase koosoleku üheks päevakorrapunktiks oli muu hulgas naiste koondises toimunu ja mängijate poolt esitatud süüdistused abitreener Heino Rebase aadressil.

Juhtunuga seoses kuulati ära ka naiste koondise peatreeneri Jaanus Levkoi nägemus selles osas, seisab Korvpalliliidu pressiteates.

Esmajärjekorras peeti vajalikuks tänu avaldada Heino Rebasele kui teenekale treenerile tehtud töö eest.

Koostöö EKLi ja Heino Rebase vahel otsustati lõpetada 25. veebruaril poolte kokkuleppel, mõlema osapoole juuresolekul, kuna tekkinud olukorras ei näinud ükski osapool koostöö jätkumise võimalust.

Samuti tauniti tugevalt koondise mängijate pöördumist pressi poole tõendamata infoga.

Juhatus andis Jaanus Levkoile volitused edasiseks tegutsemiseks koondise peatreenerina, naiskonna komplekteerimiseks ja töise õhkkonna taastamiseks naiskonnas.

«Ootame mängijatelt vastutustundlikku käitumist ja soovime,et eriarvamused saaks lahendatud omavahelistes vestlustes. Koondise mängijate esmaseks ülesandeks on keskenduda ettevalmistusele novembris toimuvateks mängudeks,» seisis teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles