Läti ravim kukutas Šarapova (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positiivse dopinguproovi andnud Maria Šarapova astus sirge selja ja enesekindla hoiakuga ajakirjanike ette.
Positiivse dopinguproovi andnud Maria Šarapova astus sirge selja ja enesekindla hoiakuga ajakirjanike ette. Foto: SCANPIX

«Ma ei taha oma karjääri sellisel moel lõpetada ja ma loodan tõesti, et mulle antakse võimalus veel korra tennist mängida.» Need sõnad kuuluvad 28-aastasele Venemaa tennisistile Maria Šarapovale, kes tunnistas esmaspäeva õhtul Los Angeleses pressikonverentsil, et andis Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel positiivse dopinguproovi.

Šarapova langes dopinguküttide küüsi pärast 26. jaanuaril veerandfinaalis saadud kaotust Serena Williamsilt. Tema kehast leiti meldooniumi tarvitamise jälgi. Viimati jäi sellise kaliibriga sportlane keelatud ainetega vahele 2012. aastal, kui lahvatas jalgrattur Lance Armstrongi dopinguskandaal.

Pressikonverentsi eel liikus mitmesuguseid kuulujutte: arvati, et pikalt vigastustega maadelnud naine teatab karjääri lõpust, mõnel pool räägiti ka võimalikust rasedusest. «Ma tean, et paljud teist kogunesid täna siia, arvates, et ma lõpetan oma karjääri. Ma ei teeks seda kindlasti sellise inetu põrandakattega Los Angelese hotellis,» viskas pisaratega võidelnud Šarapova veidi nalja.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles