Jalgpalli otsepilt: kaotusseisust välja tulnud Infonet võitis Nõmme Kaljut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas kohtusid täna FC Infonet ja Nõmme Kalju. Infonet jäi kodus kaotusseisu kuuendal minutil, kui Kalju poolt skooris Artjom Dmitrijev. 20 minutit hiljem lõi aga Kalju poolt omavärava Jorge Manuel Ferreira Rodrigues ning 33. minuti Ofosu Appiah värav viis Infoneti omakorda 2:1 ette. Rohkem väravaid mängus ei löödud ja nii sai Infonet kirja võidu. Liigatabelit asus kahe vooru järel juhtima just Infonet, kellel on nüüd koos kuus punkti, Kalju on kolme silmaga hetkel kuuendal kohal.

Postimees tõi kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteerisid Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

POSTIMEHE TELEMÄNG

FC Infonet – Nõmme Kalju

Kolmapäeval, 9. märtsil kell 19.00 Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhalli kunstmurustaadionil

Kahe hooaega vahel meeskonda tõhusalt täiendanud Infonet lõikas sellest kasu kohe esimeses mängus, kus võideti 2:0 Paide Linnameeskonda. Kui esimene tabamus märgiti Paide kaitsja Taavi Rähni omaväravaks, siis teise sai enda nimele Vladimir Voskoboinikov. Kahtlemata põleb ründaja ka kolmapäeval soovist tõestada oma endisele tööandjale Nõmme Kaljule, et tema teenetest loobumine oli viga.

Kui mullune hooaeg läks Voskoboinikovil suuresti vigastuste ja alavormi nahka, siis 2013. aastast on tal Kalju särgis ette näidata 23 liigaväravat ja hooaja parima väravaküti tiitel. Kalju ise on samal ajal jätkuvalt hädas vigastustega just ründeliinis, sest ei Ats Purje ega Tarmo Neemelo ole saanud meeskonda esimestes mängudes aidata.

Avavooru 2:0 võidumängus võtsid skoori tegemise enda peale talvised täiendused Trevor Elhi, kes saab samuti nüüd täpsust proovida endiste meeskonnakaaslaste vastu, ja iluvärava ristnurka kõmmutanud Andrei Sidorenkov. Punktid Infoneti vastu oleks Kaljule väga vajalikud, sest pärast kolmandas voorus Rakvere Tarva võõrustamist tuleb neil järgemööda rinda pista nii Flora kui ka Levadiaga.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Mõlemad meeskonnad võitsid oma hooaja esimese mängu, kuid arvan, et seejuures ei näidanud veel oma täit potentsiaali. Konkurentidevahelised mängud mööduvad alati väga emotsionaalselt. Ka mänguplaanis püüame olla tasemel ja näidata mängu, mis lubaks meil võita ning rõõmustada seejuures ka meie fänne, keda on suur rõõm näha ja kuulda meie staadioni tribüünidel!»

Infoneti ründaja Jevgeni Harin: «Selle hooaja esimene kodumäng! Meeskond on meelestatud võidule, kuid Nõmme Kalju on küllaltki kogenud meeskond, mistõttu me kerget mängu siit ei oota. Vaid täielik keskendatus ning endast 100% andmine aitab meil näidata ilusat jalgpalli ning rõõmustada meie fänne!»

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: «Kalju hooaja debüüt Premium liigas algas suurepäraselt ning võit annab meeskonnale indu. Kolmapäeval on juba järgmine raske mäng ootamas, kui meid võõrustab FC Infonet. Kuid me oleme mänguks valmis ning eesmärk on võtta kolm punkti. Loodetavasti ühinevad ka fännid meiega ning aitavad saavutada võidu!»

Kalju poolkaitsja Trevor Elhi: «Taaskohtumine vanade sõpradega saab kindlasti olema meeldiv, kuid mitte mingisugust allahindlust neile sellepärast tegema ei hakka. Teame, et vastane on tugev, kuid peame näitama iseloomu ja tooma kolm punkti Nõmmele, et jätkata liikumist oma eesmärgi suunas.»

Hooaja avavoorus võitis Infonet 2:0 Paidet, Nõmme Kalju oli sama skooriga üle Sillamäest. FOTOD: Dmitri Kotjuh (ülal) ja Eero Vabamägi (all).
Hooaja avavoorus võitis Infonet 2:0 Paidet, Nõmme Kalju oli sama skooriga üle Sillamäest. FOTOD: Dmitri Kotjuh (ülal) ja Eero Vabamägi (all). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja
Foto: Eero Vabamägi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles