Trentino BetClic kaitses maailma parima klubi tiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trentino BetClic on kõrge bloki ette ehitanud Belchatowi PGE ründajale Bartosz Kurekile.
Trentino BetClic on kõrge bloki ette ehitanud Belchatowi PGE ründajale Bartosz Kurekile. Foto: FIVB

Dohas toimunud võrkpalliklubide MMi finaalis alistas tiitlikaitsja Trentino BetClic (Itaalia) Belchatowi PGE (Poola) 3:1 (22, 19, -20, 16). Kolmanda koha sai Iraani ja Aasia meister Paykan 3:2 võiduga Bolivari Dreani (Argentiina) üle.

Naistest pärjati maailmameistriks Istanbuli Fenerbahce. Türgi naiskond alistas esikohamängus 3:0 (23, 22, 17) Osasco Sollise Brasiiliast. Pronksi pälvis Bergamo Foppapedretti (Itaalia) 3:1 võiduga Dominikaani Miradori üle.

Maailmameistermeeskonna resultatiivsemad mängijad olid finaalis välismaalased: tšehh Jan Stokr tõi 18, kuubalane Osmany Juantorena 16 ja bulgaarlane Matey Kaziyski 13 punkti. Poola klubis kujundavad ilma oma mehed – seekord kogus Mariusz Wlazly 13, Daniel Plinski ja Michal Winiarski 9 punkti, kirjutab volley.ee.

Ka Istanbuli naiskond toetub välismängijatele. Finaali suurim punktitooja oli 15 punktiga poolatar Katarzyna Dolata-Skowronska, kahekordne maailmameister Ljubov Sokolova (Venemaa) lisas 14 ja Nataša Osmokrovic (Horvaatia) 12 punkti.

BetClic ja PGE kuuluvad huvitava kokkusattumuse tulemusel ka Meistrite liigas ühte alagruppi. Kodus peetud mängu võitis PGE 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles