Aasta jalgpalligeeniuseks valiti Sepa jalgpallikeskuse kampaania

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepa Jalgpallikeskuse eestvedajad Kaarel Kiidron (vasakult), Kristjan Tiirik ja Kalle Paas.
Sepa Jalgpallikeskuse eestvedajad Kaarel Kiidron (vasakult), Kristjan Tiirik ja Kalle Paas. Foto: Imre Pühvel / JK Tammeka

Eesti jalgpallikoondise fänne koondav Jalgpallihaigla valis 2015. aasta jalgpalligeeniuseks Sepa Jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania. Koguni pooled kõigist oma hääle andnud fännidest pidasid Sepa Jalgpallikeskuse algatust geniaalseks. 7208 sümboolset ruutmeetrit leidsid endale kahe kuu jooksul 3108 omanikku ning kogutud raha annab tõhusa panuse Tartusse uue korraliku jalgpallikeskuse rajamiseks.

Jalgpallifänn Kati: «Hea näide, kuidas võimatu teha võimalikuks ja unistused teoks. Väga äge, julge ja põhjendatud aktsioon ja teostus. Eestlased on tuntud üheskoos asjade, ürituste ära tegijad, aga alati on vaja eestvedajaid. Poistel oli soov ja ei jäädud nurka kössitama, vinguma ning soiguma, kuidas ei saa, võeti kätte ja tehti ära!»

Jalgpallifänn Triin: «Lahe viis ühisrahastusprojektiks! Osta virtuaalselt tükike väljakust ning toeta staadioni renoveerimist ning paranda sellega treeningutingimusi paljudele lastele!“

Olles ise samuti uhke ruutmeetriomanik, loodab Jalgpallihaigla 10. juulil toimuval EM 2016 finaalmängu ühisvaatamisel kohtuda vastavatud Sepa Jalgpallikeskuses paljude oma liikmete ja sadade teiste ruutmeetriomanikega.

Kus on aga Jalgpallijobu 2015? Jalgpallihaigla juhatus otsustas, et Jalgpallijobu kuulutatakse välja üksnes juhul, kui üks tegu või kandidaat kogub vähemalt pooled jobuhääled. Nii «tublit» tegijat aga 2015. aastal fännidel õnneks meelel ei mõlkunud ja seepärast jääb ka Jalgpallijobu sel korral välja kuulutamata.

Jalgpallihaigla annab Jalgpalligeeniuse auhinna üle traditsiooniliselt aasta esimesel kodumängul, seekord 24. märtsil, Eesti-Norra sõpruskohtumisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles