Gaim: see on lõpp kehvadele hooaegadele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim
Grete Gaim Foto: Videokaader

Oslos toimuv laskesuusatamise MM lõppes õnnetult Grete Gaimi jaoks, kes kukus 15 km distantsil ja oli sunnitud katkestama. 22-aastane sportlane ütles Facebooki postitatud kirjas, et armastab laskesuusatamist ja loodab kõik negatiivse selja taha jätta.

«See ei olnud kohe kindlasti viis, kuidas lõpetada MM ja ka tõsisem võistlushooaeg. Kõigepealt kiidan määrdemeeste suurepärast tööd - arvan, et parimad suusad, mis kunagi olnud,» alustas Gaim oma postitust.

«Kukkumine toimus esimesel ringil. Kukkusin selili relva peale, relvatoru käis paraja kolksuga ka vastu pead. Lootsin imele, et pärast sellist asja olen võimeline tiirus siiski nulli laskma, aga kahjuks ei õnnestunud mul ühtki lasku teha. Lumi oli nii kõvasti relvalukus kinni ega võimaldanud. Olen terve (muhk peas ja natuke pea tuikab), relv on terve, aga olen kurb, pettunud ja vabandan kõigi toetajate ees,» selgitas ta.

Tulevikku näeb Gaim helgetes toonides: «See on lõpp minu viimastele kehvadele hooaegadele, olen valmis edasi minema muutustega ja jätma selja taha kõik selle negatiivse! Hei! Ma armastan laskesuusatamist ja olen võimeline ja valmis andma endast kõik!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles