Postimehe otsepilt: Otepääl toimuvatel Skandinaavia karikavõistlustel sõideti klassikadistantse (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel Otepääl Tehvandi Spordikeskuses toimuvad Skandinaavia karikavõistlused murdmaasuusatamises toovad stardijoonele pea 270 murdmaasuusatajat Eestist, Soomest, Rootsist, Norrast, Lätist, Leedust ja Islandilt. Kolmepäevasel minituuril on kavas vabatehnikasprint, eraldistardiga lühikesed klassikadistanstid ja viitstardiga vabetehnikasõidud.

Täna, laupäeval, oli kell 10 kavas naiste klassikasõit ja kl 12 meeste klassikasõit. Postimees vahendas sõitudest otsepilti.

Esmakordselt toimub Skandinaavia karikavõistluste finaaletapp kolmepäevase minituurina. Suurima esindusega - 128 sportlasega on Otepääle tulemas Norra. Esialgsete ülesandmiste põhjal on nimekamatest sportlastest stardis 2015 aasta Otepää MK etapi klassikasrprindi kolmas mees soomlane Toni Ketelä, 13 korral MK etapi poodiumile tõusnud Paal Golberg Norrast, U23 maailmameister Simen Hegstad Krueger (NOR), U23 MMi medalist Maja Dahlqvist Rootsist, Mari Eide (SWE), Kari Vikhagen Gjeitnes ( NOR) jne. Osalemas on ka Northugide pere kõige noorem vend Even Northug, vahendas Suusaliidu koduleht.

Eestlastest on  stardis, Siim Sellis, Algo Kärp, Karel Tammjärv,  Marko Kilp, Andreas Veerpalu ning kogu meie järerlkasvukoondiste paremik eesotsas juunioride MM – l 10. koha saanud Kaarel Kasper Kõrgega.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles