Kohila Võrkpalliklubi alustas poolfinaalseeriat võidukalt

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila Võrkpalliklubi.
Kohila Võrkpalliklubi. Foto: Siim Solman

Kohila Võrkpalliklubi alustas kahe võiduni peetavat naiste Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeriat edukalt, kui avavaatuses Famila/Võru Võrkpalliklubile ühtegi geimi ei loovutatud.

Möödunud pühapäeval kolmandat korda Balti meistriks kroonitud Kohila Võrkpalliklubi pikalt esikohta tähistada ei saanud, sest täna tuli alustada juba koduste meistrivõistluste poolfinaalseeriaga. Kohila naiskond ennast üllatada ei lasknud, saavutades napilt üle tunni kestnud vastasseisus koduseinte toetusel 3:0 (7, 15, 21) paremuse Famila/Võru Võrkpalliklubi üle, vahendab Volley.ee.

Maarja Kerner panustas võitu üleplatsimängijana 15 ja Balti liiga väärtuslikeimaks mängijaks tunnistatud Kateryna Dudnikova 13 punkti. Eliisa Peit lisas võõrustajatele 10 ja Kertu Laak 9 silma. Võrulannade ridades keegi kahekohalise punktisummani ei jõudnud, 9 punktiga oli parim Ingris Suvi.

Korduskohtumine peetakse teisipäeval, vajadusel mängitakse kolmas kohtumine 23. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles