Avo Keel: panen meestele hindeks nelja, jäi veel parandamisruumi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel.
Avo Keel. Foto: Ardi Truija

Saja liiga Final Fouri turniiril selgus esimene finalist, kui Pärnu alistas poolfinaalis 3:1 Rakvere. (Vaata statistikat) Pärnu peatreener Avo Keel ütles, et mäng oli mõlemalt poolt kvaliteetne, ent Pärnu jaksas kauem oma taset hoida.

«Oli tihe mäng, kui vaadata kvaliteeti, mida mõlemad meeskonnad näitasid. Neljandat geimi ei arvesta, aga ülejäänud kolm olid korraliku tasemega. Avageimis näitasid mõlemad väga head rünnakuefektiivsust, oleks meil see seal natukenegi kehvem olnud, oleks võinud teisiti minna,» sõnas Keel.

«Vahe tuli vast sealt, et meie jaksasime natukene kauem oma taset hoida.»

Juhendaja ütles, et nurisemiseks palju põhjust ei ole ja ta paneb meeskonnale hindeks nelja. «Natuke jäi veel parandamisruumi.»

Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Läti klubid Jelgava Biolars ja Ozolnieki Poliurs.

Finaalile mõeldes, tõdes Keel, et Jelgava ja Ozolnieki on üsna erinevad vastased. «Jelgavaga oleme sel hooajal päris hädas olnud ja nemad on omavahelistes mängudes meiega plussis. Nad on hästi hea platsimänguga meeskond, kaitses mängivad väga hästi. See on asi, mida peame arvestama. Ozolniekiga võiks serviga juurde panna,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles