Avo Keel videointervjuus: kõva ja kvaliteetne mäng oli

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meeste võrkpalli Saja liigas alistas täna Pärnu finaalmängus 3:0 Jelgava ning krooniti liiga meistriks. Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel ütles finaali järel, et kuigi lätlased ühtegi geimi ei võitnud, oli tegemist siiski tasavägise ja kvaliteetse kohtumisega.

24 punktiga finaali resultatiivseimaks kerkinud Hindrek Pulk ütles, et emotsioon on võimas. «Väga äge! Suurepärane publik ja atmosfäär, Eestis enamat vist võimalik pole saada. Meie poolt väga ilus mäng. Mängisime finaalis oluliselt paremini kui poolfinaalis,» sõnas ta.

Pärnu temporündaja Tamar Nassar tunnustas Pulka. «Selle liiga kuld oli Pärnul puudu, see oli minul puudu, nüüd on kõik olemas! Eks tuleb uued eesmärgid seada,» sõnas Nassar. «Kui see mees (Pulk – M.G.) on korras, siis meil probleeme pole. Aga üldiselt olen ma kogenud, et kõige raskem on poolfinaal. Kui finaali välja jõuad, on juba kergem,» lisas  mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles