Pärnu jõudis uue tähiseni, ent Keele isu ei rauge

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad.
Pärnu mängijad. Foto: Tairo Lutter

Saja liiga finaalivõiduga jõudis Pärnu meeskond uue tähiseni: kuigi tegu on Eesti ühe edukama klubiga, puudus neil ühisliiga kuld. 2012. aastal saadi pronks, kahel korral oldi finaalis kaotanud. «Statistiliselt oli see tõesti ainus puuduolev medal, aga usun, et klubi juhtkonnal ja fännidel ning loodetavasti ka meestel ei saa isu otsa. Minul endal samuti mitte! Olen korralikult juurde võtnud pärast mängimise lõpetamist, ma olen hea isuga,» kommenteeris Keel talle omases stiilis.

Kui pärast poolfinaali rääkis Keel, et Jelgava vastu pole sel hooajal kerge olnud ja Läti klubi oli omavaheliste mängudega plussis, siis finaalis ei antud lõunanaabritele mingit võimalust. Avageim võideti 25:17, teine 25:20, serv töötas hästi ja see lõhkus kõvasti Jelgava mängu. Kolmandas geimis oldi tagaajaja rollis, ent jõuti 17:17 viigini ja seisult 18:18 tegi kaks uskumatut pallipäästmist libero Edgar Järvekülg. Edasi jõuti Hindrek Pulga rünnakute toel 24:20 eduni ja mängule pani punkti kapten Andrus Raadik.

Peatreener lisas, et finaalis oli kvaliteeti küll ja veel. «Oli kõva ja kvaliteetne mäng. Löögikõrgused, kuidas blokki tehti, kaitses palle üles toodi ja rünnati –kõik asjad,» lisas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles