Schumacheri mänedžeri ülestunnistus: vaikimine on ainus võimalus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Seitsmekordse vormel-1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm nentis hiljutises intervjuus, et raskes olukorras viibiva vormelilegendi tervise kohta ei ole võimalik liiga palju rääkida ja seetõttu on vaikimine ainuke loogiline variant.

2013. aasta detsembris kukkus kuulus sakslane suusatades ning sai tõsise peavigastuse. Pikka aega viibis Schumacher koomas ning haiglaravil, kuid 2014. aasta septembris viidi ta kodusele ravile. Vormelilegendi perekond ja mänedžer Sabine Kehm on avalikkusele jaganud infot mehe tervise kohta napilt, kuid Kehmi sõnul pole tal teist võimalust.

«Praegusel hetkel ei näe ma teist alternatiivi,» nentis Kehm Saksamaa väljaandele Suddeutzche Zeitung antud intervjuus. «Iga sõna oleks katalüsaatoriks uutele nõudmistele; märgutuli edasistele nõudmistele. See ei lõppeks mitte kunagi,» andis Kehm mõista, et vaid vaikimise läbi suudetakse Schumacherit ja tema perekonda kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles