PSG tuli Prantsusmaa meistriks, ülejäänud tabelis palju segadust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nantes' mängijad, kes on hetkel tabelis kuuendal kohal.
Nantes' mängijad, kes on hetkel tabelis kuuendal kohal. Foto: SCANPIX

Kuigi Pariisi Saint-Germain kindlustas tubli kaks kuud enne hooaja lõppu meistritiitli, on Prantsusmaal vaja viimase kaheksa vooruga ära jagada ülejäänud tabeliread.

Lihtne see olema ei saa - kui esimesed kaks ja viimased kaks kohta tunduvad vaikselt selguvat, siis eest kolmanda ehk Nice'i ja tagant kolmanda ehk Ajaccio vahele mahub väga palju küsimärke, vahendas Soccernet.ee.

Meistrite liigasse viivale ehk kolmandale reale pretendeerivad kindlasti vähemalt kuus klubi, Saint-Etienne kaheksandana jääb Nice'ist viie silma kaugusele. Ajacciot lahutab 18. kohal aga esikümnest vaid kuus silma.

Pärast Lyoni ja enne PSG valitsemisaega Prantsusmaal triumfeerinud klubid moodustavad peaasjalikult tabeli keskosa: Montpellier (meister 2012), Lille (2011), Marseille (2010) ja Bordeaux (2009) on nelja punkti sees kohtadel 9-15, kuigi eesmärgid on kahtlemata kõrgemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles