Jalgpalli otsepilt: Narva Trans ja Tallinna Levadia mängisid viiki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas peetakse sel nädalavahetusel neljas voor. Narva Trans ja Tallinna Levadia vaheline kohtumine lõppes 1:1 viigiga. 16. minutil läks kodus mänginud Trans Rizvan Umarovi väravast juhtima. Kohtumise 81. minutil lõi Aime Marcelin Gando Biala aga viigivärava. 

POSTIMEHE TELEMÄNG

Narva Trans – FC Levadia

Reedel, 18. märtsil kell 19.00 Narvas FAMA kunstmuruväljakul

Meistriliiga 4. vooru avavad Narvas sealne Trans ja Tallinnast külla sõitev Levadia. Trans alustas hooaega kahe viigiga ja ehkki ka Flora vastu näidati eelmises voorus südi mängu, on piirilinna meeskonnal kolme vooru järel tabelis vaid kaks punkti. Levadia on seevastu mänginud üsna kahvatult, ent kirjutanud liigatabelisse ühe 0:0 viigi kõrvale kaks 1:0 võitu Pärnu ja Paide üle, mis annab neile tabelis kolmanda koha. Transil on väravaid viis, aga koht tabelis alles kaheksas.

Transi ei saa jätkuvalt aidata Vitali Andrejev, kes kannab avavooru eemaldamise järgselt kahemängulist lisakaristust. Levadia peatreener Sergei Ratnikov saab seevastu taas kasutada keskkaitsjat Tabit, kes oli eelmises voorus mängukeelu all. Poolkaitsja Marek Kaljumäe liikus kahe hooaja vahel Transist tagasi Levadia ridadesse.

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Kahjuks hooaja algus pole õnnestunud, aga oleme mänginud ainult kolm mängu ning ma olen kindel, et meie eesmärk on ikka veel saavutatav.»

Transi kaitsja Viktor Plotnikov: «Tasakesi parandame oma mängu, arusaam mängijate vahel on ka juba parem. Töötame jätkuvalt vigade parendamise kallal, ning tulemus sõltub ainult meie ettevalmistusest. Mängime võidule!»

Levadia abitreener Urmas Hepner: «Narvas on alati raske mängida, eeldatavasti kujuneb ka reedeõhtune kohtumine väga võitluslikuks ja haaravaks. Peame oma mängu parandama just selles plaanis, et kui lööme ise esimese värava ja läheme juhtima, siis suudame ka edasi mänguplaanist kinni hoida ja vastastele oma mängu peale suruda. Mänguks häälestumine ja võitlustahe on meil väga head ning senised tulemused samuti korralikud, nüüd üritame mängupildi paremaks saada.»

Levadia poolkaitsja Pavel Marin: «Tahame Narvas teha sellise mängu, millega võime ise rahule jääda. Lisaks võidule soovime näidata ilusat jalgpalli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles