Vassiljev toodi punasele kaardile ohvriks

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev mängus Gruusia vastu
Konstantin Vassiljev mängus Gruusia vastu Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpalluri Konstantin Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia sai Poola kõrgliigas suure kaotuse, kui võõrsil jäädi tulemusega 1:5 alla Krakowi Wislale. 

Jagiellonia jaoks läks mäng käest ära päris ruttu - juba kaheksandal minutil sai punase kaardi lätlasest keskkaitsja Igors Tarasovs ning kaheksa minutit hiljem toodi selle ohvriks just Vassiljev, kes pingilt tulnud uue kaitsja vastu välja vahetati, kirjutas Soccernet.ee.

Ka väravad ei lasknud end kaua oodata - väljalangemisheitlust pidav Wisla tagus juba avapoolajaga Jagale neli tabamust ning võttis lõpuks ülivõimsa 5:1 võidu.

Samal ajal sai Poola esiliigas kaotuse kirja ka Artjom Artjunini ja Igor Subbotini koduklubi Legnica Miedz, kes jäi tulemusega 0:2 alla Plocki Wislale. Artjunin tegi kaasa kõik 90 minutit, Subbotin vaatas mängu pingilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles