Võidumees Rosberg: hooaeg on pikk, kuid algus on võimas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Austraalias peetud vormel-1 sarja avaetapi võitnud Nico Rosberg lausus poodiumiintervjuus, et tegu on ideaalse algusega pikale hooajale.

«Peame punaseid poisse silmas pidama ja edasi töötama,» viitas Rosberg Ferrari sõitjatele Sebastian Vettelile ja Kimi Räikkönenile, kes tõusid suurepärase stardiga avaringil kahele esimesele kohale. Lõpuks taandus sakslane aga kolmandaks ning soomlane oli sunnitud sootuks katkestama, kui tema auto põlema süttis. «See, et suutsime neid täna võita, on suurepärane.»

Parimalt kohalt startinud Lewis Hamilton oli lõpuks rahul ka teisena lõpetamisega. «Mul on hooaja esimesel etapil ka palju hullemini läinud. Seitsmendalt kohalt teiseks tõusmine on tõeline boonus,» sõnas britt. Vettel jõudis talle paar ringi enne lõppu kannule, kuid eksis siis ja pidi leppima kolmanda kohaga.

«Pingutasin täiega. Start oli mega ja saime korraliku rütmi kätte, aga punane lipp ei tulnud meile just kasuks,» sõnas Vettel. Sõit katkestati 18. ringil pea veerand tunniks, kui Fernando Alonso ja Esteban Gutierrez tegid ränga avarii, ent õnneks pääsesid mõlemad mehed vigastusteta.

Foto: ROB GRIFFITH/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles