Häälteta jäänud Võrno: Eesti, oled sa valmis riigipea valimiseks? (5)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Sander Ilvest

Eesti Olümpiakomitee presidendiks kandideerinud Hannes Võrno, kes ei saanud siiski kokku ametlikuks kandidaadiks olemiseks vajalikku 15 toetushäält, pillas sotsiaalmeediasse tehtud postituses mõistatusliku vihje sügiseste riigipea valimiste kohta.

«Organisatsioone, kes tänases ja tulevases Eestis peaks seisma au, uue ning euroopaliku mõtteviisi, poliitilistest tagatubadest sõltumatu ja üksmeelt aus hoidvate põhimõtete eest jääb vähemaks. See on aja märk ja aeg ei ole veel küps. Oled Sa valmis kallis EESTI selleks, mis saab sügisel riigipea valimistest? Paigalseis on alati tagasiminek - ütles juba parun von Münchausen. EDASI!» kirjutas Võrno Facebookis (kirjapilt muutmata – toim.).

Vajalikud toetushääled said kokku ning EOK presidendiks kandideerimist jätkavad Jüri Ratas, Urmas Sõõrumaa ja Tõnu Tõniste.

Organisatsioone, kes tänases ja tulevases Eestis peaks seisma au, uue ning euroopaliku mõtteviisi, poliitilistest...

Posted by HANNES VÕRNO on Saturday, March 19, 2016
Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles