Sugudevaheline tüli tipptennises

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams ja Raymond Moore pärast Indian Wellsi naiste finaali.
Serena Williams ja Raymond Moore pärast Indian Wellsi naiste finaali. Foto: SCANPIX

Indian Wellsi tenniseturniiri direktor Raymond Moore ja meeste maailma esireket Novak Đoković tegid turniiri viimasel päeval avalduse, kus esimene solvas kogu naiste tennist, teine aga nõudis, et meeste auhinnarahad oleksid naiste omadest suuremad. Mõistagi tekitasid need ütlemised vastukaja.

Märtsis Californias peetavat turniiri loetakse suure slämmi turniiride järel üheks tenniseaasta tähtsamaks võistluseks. Pühapäeval enne finaale küsiti turniiri direktorilt Raymond Moore’ilt pressikonverentsil, kas tal on ideid, kuidas saaks Indian Wellsi naiste turniiri teistest olulistest turniiridest veelgi erilisemaks muuta või on ta hetkeseisuga rahul.

69-aastase endise mängija vastus läks aga hoopis ise suunas. «Oma järgmises elus tahaksin olla WTA (naiste tenniseühingu – toim) juhtimise juures, sest nad lasevad meeste edu peal liugu. Nad ei tee ühtki otsust ja on ilmselt väga õnnelikud,» alustas Moore ja keeras siis veel vinti peale. «Kui ma oleksin naismängija, siis põlvitaksin igal õhtul maha ja tänaksin jumalat, et Roger Federer ja Rafael Nadal siia ilma sündisid. Nemad on seda ala vedanud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles