Simonlatser: vorm peaks nüüd ainult paremaks minema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Simonlatser.
Timo Simonlatser. Foto: Arvet Mägi

Eesti meistrivõistlustel Peeter Kümmeli ja Andres Kollo ees vabatehnikasprindi võitnud Timo Simonlatser usub, et edaspidi peaks vorm vaid ülesmäge minema. Tänavu pole ta MK-sarjas veel punkte kogunud.

Eelmisel nädalavahetusel Austria kontinentaalkarika etapil neljanda koha  saanud Simonlatser tõdes, et Eesti meistrivõistlustele tuli ta vaid võidumõtetega. Hoolimata sellest, et varasemalt tal ühtki täiskasvanute meistrivõistluste medalit kodus polnudki.

«Muud mõtet ei saanudki olla. Eesti meistrivõistlustel ei saa olla eesmärk kolme hulka tulla. Usun, et kõik mehed, kes finaali pääsesid mõtlesid võidust,» sõnas Simonlatser, kes teeb kaasa ka Tour de Skil.

Pärast tuuri sprindietappe võistleb Simonlatser ka Libereci MK-etapil, kus on kavas vabatehnikasprint. «Vorm peaks nüüd ainult paremaks minema. Vahepeal pingutasin treeninguga natuke üle ja see andis tunda,» sõnas Simonlatser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles