Eestlanna koduklubi jäi Soomes poolfinaali ukse taha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen
Kristiine Miilen Foto: Madis Luik

Põhiturniiri viiendana lõpetanud eesti võrkpalluri Kristiine Miileni koduklubi Rovaniemi Woman Volley jäi Soome meistrivõistlustel poolfinaali ukse taha, tunnistades veerandfinaalseerias 2:1 eduseisust kahes järgnevas kohtumises LP Kangasala ülekaalu. Eestlanna arvele märgiti hooaja viimastes mängudes 12 ja 17 punkti. 

Koduväljakul saavutatud kahe võidu järel veerandfinaalseeriat 2:1 juhtima asunud Rovaniemi Woman Volley pidi poolfinaali pääsemiseks järelejäänud kahes vastasseisus ühe korra põhiturniiri kolmandat naiskonda Kangasalat võitma. Seda siiski ei suudetud, kui võõral väljakul lepiti 0:3 (-21, -17, -15) ja1:3 (26, -21, -20, -23) kaotusega. Kristiine Miilen kogus nimetatud mängudes vastavalt 12 ja 17 punkti, kirjutas volley.ee.

«Seeria neljandas kohtumises mängisime liiga «turvaliselt», sest teadsime, et seeria selle mänguga veel läbi ei saa. Täna (eile - toim) alustasime hästi, suutsime pingelise geimilõpu enda kasuks pöörata, kuid järgnevas kolmes geimi tegutses Kangasala otsustavatel hetkedel kindlamalt. Meil on noor võistkond ning kohati tunneme puudust ühest vanemast ja kogenumast mängijast, kes oleks rasketel hetkedel valmis vastutust vōtma,» kommenteeris Miilen hooaja viimaseid mänge. 

Eliise Hollas ja Pieksämäki Volley alustasid kolmapäeval heitlust kõrgliigasse püsimajäämise nimel. Avavaatuses saavutati koduväljakul kindel 3:0 (12, 17, 21) paremus esiliiga võistkonna Nurmon Jymy üle. Mängu parimat kasutegurit (+11) näidanud Hollas kogus üheksa punkti rünnakul (64%), ühe blokis ja ühe pallingul. Uuesti kohtutakse esmaspäeval Nurmos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles