Rocki Balti liiga vastane sai finaali eel kindla kaotuse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Teisipäeval korvpalli Balti liiga esimeses finaalkohtumises Tartu Ülikool/Rockiga vastamisi minev Šiauliai oli eile võistlustuleks Leedu liigas, kus võõrsil tuli vastu võtta 57:68 kaotus Prienailt.

Täiskoosseisus mänginud Šiauliai resultatiivseim oli Mike Scott 16 punktiga, detsembris Raplast Leedusse siirdunud horvaadist tsentri Domagoj Bubalo arvele jäi kuus punkti. Prienaile tõid Vaidas Cepukaitis 15 ja Dainius Šalenga 13 punkti.

Turniiritabelit vaadates polnud Šiauliai kaotus üllatus: Prienai on 17 võidu ja 13 kaotusega kolmas, Šiauliai 13 võidu ja 17 kaotusega kuues.

Balti liiga poolfinaalis alistas Šiauliai kahe mängu kokkuvõttes 22 punktiga Panevežyse Lietkabelise, Rocki jaks käis 11 punktiga üle Valmierast. Balti liiga meister selgub samuti kahe mängu kokkuvõttes, esimene mäng on teisipäeval kell 18.30 kavas Tartu Ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles