Kahtlased mehed, 5000 eurot ja pettuste ennetamine

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallifännid. Pilt on illustratiivne.
Korvpallifännid. Pilt on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eesti Korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhi sõnul osati võimalikku kuritegelikku panustamist ette näha ning selliste juhtumite vältimiseks on astutud konkreetseid samme. «Kasutame kahtlastest panustamistest teada saamiseks monitooringufirmat ning mängijad, treenerid ja kohtunikud on allkirjastanud deklaratsiooni, mis keelab neil korvpallile panustamise. Oleme teinud ka panustamisteemalisi koolitusi ja püüame nendega ka edaspidi jätkata,» rääkis Kuhi.

Spordi ühte mädapaiset ei suudetud nende meetmetega siiski korvpallist eemal hoida. Laupäevases Postimehes kirjutasime, et kriminogeensed jõud püüdsid mõjutada neljapäevast korvpalli meistriliiga TLÜ/Kalevi ja Kalev/Cramo mängu tulemust.

Teadaolevalt pöörduti teatud ettepanekuga nii-öelda väikese Kalevi meeskonna liikme poole, kes rääkis sellest aga kohe oma klubile ja alaliidule. Mängu eel teavitati ebameeldivast juhtumist mõlema meeskonna mängijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles